Vergeten Wortels.

Dit is niet echt een recept, maar wil deze mooie vergeten wortels toch even onder de aandacht brengen. Er zijn veel verschillende soorten wortels, terwijl we meestal alleen maar de oranje wortels kennen. Op deze foto zie je de rode, gele, oranje, wortelpeterselie (wit), ook heb je nog haverwortels, maar die kon ik niet meer vinden. Ik heb deze een tijdje geleden wel geproefd, maar was niet erg enthousiast over de smaak.

Deze vergeten wortels smaken stuk voor stuk heerlijk en allemaal heel anders. Terwijl de oranje wortels rauw ook lekker zijn, vind ik de anderen rauw niet zo lekker, maar gekookt heerlijk.

Hoe maak je deze vergeten wortels klaar?

M’n recept: Kook ze op laag vuur gaar en eet ze dan gewoon zo op. Ze zijn zo smaakvol, dat er verder niets aan toegevoegd hoeft te worden. Lekker bij:  bloemkoolrijst met sinaasappel en gember.

Eet en geniet!

Ik ben benieuwd of jij deze vergeten wortels net zo lekker vindt als ik. Vind je het lekker? Ik vind het altijd leuk als je me dat laat weten!


Voor persoonlijk contact, kun je me benaderen via deze link.


Heb jij  ook last van een EETSTOORNIS, of ben je raar met eten bezig? Ik heb een zelfhulpgroep opgericht op FACEBOOK. Deze groep is bedoeld voor mensen die hun eetstoornis onder de loep willen nemen en daarover van gedachten willen wisselen.Voor mensen die  hun lichaam met “natuurlijke voeding” willen voeden en niet met allemaal bewerkte en chemische rommel. De groep heet: “Natuurlijk” eetstoornisvrij. Je kunt je aanmelden op Facebook, door mij een berichtje te sturen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *