“Spaghetti” Paleo!

Ik kwam tot de ontdekking dat ik wel een spaghetti saus bij de recepten heb staan, maar niet vermeld heb hoe je een graan vrij spaghetti kunt maken. Het is heel eenvoudig: van courgette of winterpenen kun je heerlijk, lange spaghetti slierten maken.

2014-02-06 19.19.18

Hoe: Je kunt er een dunschiller voor nemen ( Maar dan ben je wel even bezig) Maar je kunt ook een Spirelli kopen. Het is een soort punten slijper en je draait er een wortel  of courgette in. Wel een dikke winterpeen gebruiken.

2014-03-31 15.53.22 2014-03-31 15.53.04

Hij kost E 20,- en je kunt ‘m o.a. bij Bol.com bestellen  ( geen reclame, hoor) of bij de betere kookwinkels. Ik vond het in het begin wel een uitgave, maar ben er nu erg blij mee en gebruik hem zeker een paar x per week.

Klik hier voor een recept van een heerlijke saus!

2014-03-19 19.11.37

Eet en geniet!

Vind je het lekker? Ik vind het altijd leuk als je me dat laat weten!


 

Voor persoonlijk contact, kun je me benaderen via deze link.

6 gedachten over ““Spaghetti” Paleo!

  1. Hoi Siggie, ik ga er vanuit dat je de courgette of wortel spaghetti nog kookt en warm eet. Hoe lang moet je deze dan nog koken?

    Groetjes Gwendolyn

      1. Dank voor je reactie. Hoe doe jij het stomen? Ik heb hier nog geen ervaring mee. Wel een overschot aan courgettes van mijn vaders groentetuin. Groetjes

  2. Hoi Gwendolyn. Je kunt een stoommandje kopen of een roest vrij stalen vergiet boven op een pan met kokend water zetten en dan doe je daar je groente in, zodat het niet in aanraking komt met water en de vitamines dus bewaard blijven. Succes!!!! Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *