Contact

Wil je me iets persoonlijks vragen, of vertellen? Of heb je behoefte aan advies? Dan kun je me via FACEBOOK een prive berichtje sturen. Ik vind het altijd leuk, om van je te horen en zal zeker reageren.  Groetjes Siggie Iggie.

SiggieIggie2

18 gedachten over “Contact

 1. Beste .. (sorry, ik kan nergens de naam vinden!)

  Allereerst, super goed dat u deze blog bent begonnen en ik bewonder het enthousiasme. Ik begrijp namelijk hoe moeilijk het kan zijn om ‘je eten’ te ‘laten zien’. Ik ben namelijk sinds mijn 17e ook aan het strijden met mijn eetstoornis, en ben pas gaan aankomen nadat ik een eetstijl had gevonden voor mezelf. Ik was ook heel erg verzwakt geraakt, maar wilde absoluut niet opgenomen worden (terwijl het al lang gebeurd moest worden). Toch was het me gelukt om op ‘eigen krachten’ uit dat hol te kruipen, stap voor stap met gezonde voeding. Ik kan mijn eerste ‘volledige’ maaltijd nog zo goed herinneren en die angst erbij. Ik was verrast om te lezen dat u ook in Amsterdam woont! Ik was vorig jaar namelijk begonnen met mijn studie hier (nadat ik wel 2 jaar er helemaal uit lag) en ben nu hard bezig met mezelf. Toch is de frustratie er wel elke dag en uw bericht over de WK strijd had ik precies hetzelfde! Echt precies mijn gedachtes. Ook ik probeer zo gezond mogelijk te eten (was dit weekend bij het Ekotown festival, u ook misschien?). Wat zou u ervan vinden om misschien contact te blijven houden en misschien ook eens in het echt te ontmoeten? Ik heb namelijk moeite om het aan iemand hier in Amsterdam te vertellen over mijn problemen en soms heb ik zo’n behoefte nodig om die frustraties los te krijgen. alleen ik weet dat de ‘normale’ persoon mij toch niet volledig zal begrijpen. Voor hun is het “toch gewoon maar ‘wat extra eten’? Ik hoop dat u dit leuk lijkt en hoor echt graag van u !
  Hartelijke groet,
  A. (ik zal mijn naam de volgende keer volledig zeggen 😉 )

  1. grasboter is slechter dan roomboter!! Grasboter van campina bevat bijv. allerlei hulpstoffen die vroeger met een E-nr werden aangegeven. Tegenwoordig worden die E-nrs steeds vaker weggelaten. Bovendien is de grasboter gezouten en gemaakt van melk “van koeien die zowel lente-als zomergras eten” (dus van koeien die niet in de wei mogen!) De fabrikant verzint allerlei onzin om de schijn van gezond op te roepen.

   1. Zoals je kunt lezen heb ik het over verse biologische grasboter en die van de Ekoplaza en niet die van Campina, want wat daar allemaal inzit weet ik niet en vertrouw ik ook niet nee. De grasboter waar ik het over heb kun je zowel gezouten als ongezouten krijgen.En de koelen staan wel degelijk in de wei.Als je de volgende keer weer iemand onderuit wil halen, doe dan eerst van te voren je huiswerk.

 2. Hoi hoi, heb jij ook gerechten met kip of vlees erin? Ik zie nu niet zoveel bij je gerechten daarbij staan. Het is soms wel lekker dat erbij te hebben. Misschien kijk ik niet goed, dat kan ook natuurlijk :). Groetjes! Maureen

  1. Hoi Maurijk,

   Aparte naam!!!! Nee, je hebt gelijk, er staan geen recepten met vlees of kip erin. Dit komt omdat ik die ook niet eet. Ik ben pesco-vegetariër en eet alleen vis,ei en geitenkaas. Sorry, kan je helaas niet verder helpen. Succes!!!!

 3. Beste Zij,
  Toevallig vind ik je website! Er wordt helaas in klinieken nauwelijks rekening gehouden met gezonde voeding. Ik heb zelf geen eetstoornis, maar heb aan de hand van o.a. positieve ervaringen met de juiste aanpak een website geschreven. Ik kom graag in contact met je om van je ervaringen te leren.
  Met vriendelijke groet,
  Kees van Wegen

  1. Beste Kees van Wegen,

   Wat bijzonder; eindelijk begrip dat er inderdaad nauwelijks rekening gehouden wordt met gezonde voeding. het voelde voor mij daarom ook zo ‘bedreigend’ en de laatste plek op aarde waar ik wilde zijn toen ik er ‘eventjes’ was. Nog steeds vind ik dat ik de juiste keuze had gemaakt op de moment, hoewel het wel veel zwaarder is om er zelf voor te vechten. Ik zou als u dat natuurlijk ook wil, ook graag in contact willen komen met u!
   Met vriendelijke groet,
   A.S.

 4. Beste heer/mevrouw,

  Graag wil ik u een leuk voorstel doen:

  Ik kwam uw website zijeetook.com tegen en daar gaat het voorstel over. Ik kan een link voor u plaatsen naar uw website als u bereidt bent een link naar finessebodylineclinic.nl te plaatsen. Door zo’n linkruil kunnen we beide beter gevonden worden in Google.

  Interesse? Mail me even dan vertel ik direct meer.

  Met vriendelijke groet,

  Sara de Winter

 5. Beste Siggie,

  Wat een mooie en inspirerende site heb je! Ikzelf heb ook lange tijd een gevecht met eten gehad. Mijn lijf reageerde op alles wat ik at, waardoor ik allerlei uiteenlopende klachten kreeg en zo steeds minder ging eten om me maar een beetje prettig te voelen in diezelfde tempel!
  Bij een lengte van 1.82 woog ik nog maar 50 kilo, dus verre van gezond. Inmiddels gaat het stukken beter met de nodige ups and downs en een sober maar gezond eetpatroon. Desalniettemin is mijn gewicht weer genormaliseerd tot pakweg 70 kilo, al houdt ik nog veel vocht vast( één van mijn hoofdklachten).

  Je site is ontzettend inspirerend! Dank je wel daarvoor. Mijn vraag aan jou was, hoe een eetdag eruit ziet voor jou?
  Misschien staat het op je site maar ik heb het nog niet kunnen ontdekken.

  Lieve groetjes en nogmaals bedankt voor alle mooie tips en ervaringen die je wenst te delen!

  1. Hoi Suus, tnx voor je lieve woorden. Fijn dat het met eten beter gaat en ja ups en downs zullen er altijd blijven, maar hopelijk heb je een goede manier gevonden daar mee om te gaan. Ik heb inderdaad nog geen blog geschreven over m’n eetdagen. Dat is een moeilijk punt voor me en voelt nog te veel als iets van mij, maar wel goed om daarnaartoe te werken. Dus wie weet schrijf ik het nog een x. Groetjes.

 6. Hoi Siggie je geeft mij (47) hoop dat er hoop is op een gezonde eetgewoonte. Jou verhaal had mijn verhaal kunnen zijn alleen wisselen de eetstotnissen elkaar nog steeds af . Ik was mij al aan het verdiepen in paleo maar dit geeft mij een extra duwtje in de rug.

  Groetjes Marion

  1. Hallo Marion, fijn dat ik dat voor je heb kunnen betekenen.Ik dacht vroeger dat ik de enige was waarbij de verschillende vormen van es elkaar afwisselen, maar het is fijn om te weten dat dat niet zo is he en dat er ook mensen van onze leeftijd nog steeds mee worstelen. Herkenning en delen zijn erg belangrijk op weg naar herstel. Sterkte en als ik je ergens mee kan helpen…….! Groetjes.

  1. Hallo Jolanda. Bij Lavendula weet ik het niet, maar als je daar toch in de buurt bent, kun je eens kijken op boerenmarkt op zaterdag. Deze verkopen het wel bij de raw food stal.Deze zit bij Lavendula in de straat. Groetjes en succes.

 7. Beste zijeetook-ster,
  Heb je ervaring met chufamelk in koffie? Gaat deze niet schiften? Tot nu toe gaan alle plantaardige ‘melk’soorten bij mij schiften. Ik drink zelf geen koffie, maar geschifte melk voor gasten is niet zo aantrekkelijk om een biovegandieet te promoten ;-).
  Graag je reactie.
  Dankjewel,
  Hartelijke groeten,
  Alexandra

  1. Hallo Alexandra. Ik doe het zelf koud in m’n koffie, maar hoorde van anderen dat als je het gaat verwarmen dat het idd gaat schiften, maar weet dit dus niet uit ervaring.Probeer eerst een beetje uit voor jezelf door een klein beetje op te warmen. Groetjes en succes!

 8. Hoi siggie,

  Ik denk dat ik iemand weet die je kan helpen met je vermoeidheid. Ze heeft mij ook geholpen. En ook mijn zoontje die Lyme had. Als je meer info wilt dan mag je me mailen, ik heb geen FB…
  Groetjes, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *