Oproep!!!!

Ik las ergens dat Koopmans van de pannenkoekenmix vrijdag een nationale pannenkoekendag houdt. Is er iemand die met mij de uitdaging aan wil gaan om dit weekeinde ook pannenkoeken te bakken? Dan niet op de manier van Koopmans, maar met natuurlijke producten zonder graan. Ik zelf vind pannenkoeken wel lekker, maar ook erg moeilijk en ontastbaar. M’n vriend is verzot op pannenkoeken en ik wil hem verrassen.

1 x eerder hebben we samen pannenkoeken gebakken van kokosmeel, maar dat vonden we beiden niet zo’n succes.  Er zijn talloze andere recepten van lekkere mixen, die zal ik eens gaan bekijken.

Samen staan we sterk, dus laat maar horen of je meedoet.

 

pannenkoeken-recept

2 gedachten over “Oproep!!!!

  1. Mijn zoon en ik zijn ook gek op pannenkoeken. Een precies recept gebruik ik niet maar ongeveer is het 2/3 boekweit, 1/3 rijstmeel, 1 ei en dan mixen met rijstmelk tot de gewenste dikte. Echt om te smullen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *